Search

Rólunk

Kényelem a pékeknek

A Sonneveld 1956-os megalakulása óta a küldetésünk a kényelem biztosítása a pékek számára. Tevékenységeinkkel, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal olyan megoldásokat kínálunk, amelyek kevésbé bonyolulttá teszik a sütőipari kihívásokat és folyamatokat. És ezzel a mindennapi élet és a munka is könnyebb! A sütőipari tapasztalat megosztásával, a szoros együttműködéssel és a napi sütőipari kihívások megértésével segítünk vállalkozása optimalizálásában. És ami még fontosabb, ez lehetővé teszi az Ön számára legjobb kenyér és cukrászsütemények elkészítését.

Globális jelenlét

Központi irodánk, gyárunk és az Európai Sütőipari Innovációs Központ (EBIC) Hollandiában, Papendrechtben található. A Sonneveld a marcipántermékeket gyártó Broer tulajdonosa Waddinxveen városában 2016 óta. Jelen vagyunk Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Oroszországban, Kínában, Skandináviában és Magyarországon. Ezenkívül termékeinket Kelet-Európában, a Közel-Keleten, Dél-Amerikában és Délkelet-Ázsiában is értékesítjük.

Orkla Food Ingredients

A Sonneveld 2010 óta az Orkla Food Ingredients (OFI) független leányvállalata. Az OFI a sütőipari összetevők szektorának meghatározó európai szereplője, és a márkás fogyasztói cikkekkel foglalkozó, tőzsdén jegyzett norvég Orkla vállalat részlege. Az OFI 22 európai országban van jelen 45 vállalaton keresztül, amelyek között gyártással, értékesítéssel és forgalmazással foglalkozó vállalatok egyaránt vannak. Az OFI-n belül a következő kategóriák a legfontosabbak: kenyérkeverékek és cukrászati keverékek, kenyérjavítók, élesztő, vajkeverékek (folyékony), formaleválasztó szerek, növényi alapú termékek, marcipán és margarin.

sonneveld-orkla-food-ingredients.jpg

Vállalatunk társadalmi felelősségvállalása

Fontos számunkra, hogy egészséges termékeket nyújtsunk, és fenntarthatóvá tegyük az ellátási rendszert. Ahogy a Sonneveld számára, úgy anyavállalatunk, az Orkla számára is elsődleges a fenntarthatóság. Együtt aktívan hozzájárulunk a globális egészségügyi és fenntarthatósági problémák megoldásához. Ennek egyik módja az, hogy egészségesebb élelmiszereket fejlesztünk ki, csökkentjük a kenyérhulladék mennyiségét, és olyan új termékeket vezetünk be, amelyek napi szinten környezetbarát választást jelentenek.

Minőség

A minőség elsődleges számunkra. És a minőség tekintetében éllovasok vagyunk saját területünkön. Termékeinket páratlan odafigyeléssel készítjük. Ez például azt is jelenti, hogy a gyártási folyamat, a méréstől a keverésig, zárt rendszerben zajlik. Így a kívülről történő szennyeződés nem lehetséges. Ezenkívül több átfogó, szigorú minőség-ellenőrzés is történik a gyártási folyamat során.

Tanúsítványok

Az élelmiszer-biztonság ellenőrzése érdekében, mindenkor készen állunk a be nem jelentett BRC és az OFSS (Orkla Food Safety Standard) vizsgálatokra. Gyártócégünk tanúsított bio (EKO), Halal és Kosher gyártására is. Saját szabványaink gyakran szigorúbbak, mint a jogi követelmények. Szintén kapcsolatban állunk a Riskplaza-val és a Riskplaza-Audit + -al.

Munka a Sonneveldnél

Ki ne vágyna arra, hogy nemzetközi környezetben dolgozzon, 217 kollégával világszerte?! Továbbra is független módon működünk, ám szoros együttműködésben norvég anyavállalatunkkal, az Orklával. Ugyanez áll alkalmazottainkra is. A Sonneveldnél nem csupán tehetséges szakembereket keresünk, hanem mindenekelőtt elkötelezett és ihletet adó munkatársakat – akik sokféleségük mellett osztoznak abban a célirányosságban, becsvágyban és ihletben, amellyel eredményeket érhetünk el.

Fedezze fel friss katalógusainkat, hogy közelebbről is megismerhesse újdonságainkat és kínálatunkat. 

Katalógusaink

Scroll to Top