Karrier

Lentebb láthatod aktuális állásajánlatainkat. Szívesen dolgoznál a Sonneveldnél? Jelentkezésedet örömmel fogadjuk! Telefonon a +36 30 2077 063 számon, e-mailben pedig a sonneveld@sonneveld.hu címen vagyunk elérhetőek.

Állásajánlataink

A Sonneveld dinamikus középvállalat, amely a kenyér- és cukrászati szektor vezetője. Világszerte több mint 200 alkalmazottjával szüntelen mozgásban van, és állandóan keresi a növekedési lehetőségeket.

A Sonneveld nyitott az alkalmazottak elképzeléseire, és ha azokban lehetőséget és fantáziát lát, mindig igyekszik megvalósítani őket. A humánerőforrás osztály ügyel a munka és a magánélet közötti egyensúlyra, törekszik a működéshez szükséges élénk légkör fenntartására, és igyekszik minden alkalmazottra a képességeinek és érdeklődésének legmegfelelőbb feladatokat osztani.

A Sonneveld alapértékei az ambíció, az elkötelezettség és az ihlet. Alkalmazottainkban is ugyanezeket a vonásokat keressük. A Sonneveld alkalmazottai kötetlen, tiszteletteljes légkörben dolgoznak együtt, arra törekedve, hogy optimálisan tudják kiszolgálni belső és külső ügyfeleinket.

A Sonneveld minden lehetőséget megad alkalmazottainak a továbbfejlődésre, például a Gyártási Akadémia és az Orkla Akadémia programokkal. A nemzetközi fejlődés lehetőségei is nyitva állnak.

Személyes adatok begyűjtése

Ha jelentkezel hozzánk, begyűjtjük a személyes adataidat a jelentkezésed elbírálása céljából, valamint, hogy kapcsolatba tudjunk lépni veled. Ezeket az adatokat – a pályázati szakasz hosszától függően – soha nem őrizzük meg négy hétnél tovább, majd ezután töröljük rendszerünkből. Ha pedig az adataidat hosszabb távon is meg szeretnénk őrizni, ehhez előbb az engedélyedet kérjük írásban.

Scroll to Top
Scroll to Top