Search

Karrier

Lentebb láthatod aktuális állásajánlatainkat. Szívesen dolgoznál a Sonneveldnél? Jelentkezésedet örömmel fogadjuk! Telefonon a +36 30 2077 063 számon, e-mailben pedig a sonneveld@sonneveld.hu címen vagyunk elérhetőek.

Állásajánlataink

A Sonneveld dinamikus középvállalat, amely a kenyér- és cukrászati szektor vezetője. Világszerte több mint 200 alkalmazottjával szüntelen mozgásban van, és állandóan keresi a növekedési lehetőségeket.

A Sonneveld nyitott az alkalmazottak elképzeléseire, és ha azokban lehetőséget és fantáziát lát, mindig igyekszik megvalósítani őket. A humánerőforrás osztály ügyel a munka és a magánélet közötti egyensúlyra, törekszik a működéshez szükséges élénk légkör fenntartására, és igyekszik minden alkalmazottra a képességeinek és érdeklődésének legmegfelelőbb feladatokat osztani.

A Sonneveld alapértékei az ambíció, az elkötelezettség és az ihlet. Alkalmazottainkban is ugyanezeket a vonásokat keressük. A Sonneveld alkalmazottai kötetlen, tiszteletteljes légkörben dolgoznak együtt, arra törekedve, hogy optimálisan tudják kiszolgálni belső és külső ügyfeleinket.

A Sonneveld minden lehetőséget megad alkalmazottainak a továbbfejlődésre, például a Gyártási Akadémia és az Orkla Akadémia programokkal. A nemzetközi fejlődés lehetőségei is nyitva állnak.

Személyes adatok begyűjtése

Ha jelentkezel hozzánk, begyűjtjük a személyes adataidat a jelentkezésed elbírálása céljából, valamint, hogy kapcsolatba tudjunk lépni veled. Ezeket az adatokat – a pályázati szakasz hosszától függően – soha nem őrizzük meg négy hétnél tovább, majd ezután töröljük rendszerünkből. Ha pedig az adataidat hosszabb távon is meg szeretnénk őrizni, ehhez előbb az engedélyedet kérjük írásban.

Scroll to Top