Vállalati társadalmi felelősségvállalás

Ahogy a Sonneveld számára, úgy anyavállalatunk, az Orkla számára is elsődleges a fenntarthatóság. Együtt aktívan hozzájárulunk a globális egészségügyi és fenntarthatósági problémák megoldásához. Ennek egyik módja az, hogy egészségesebb élelmiszereket fejlesztünk ki, csökkentjük a kenyérhulladék mennyiségét, és olyan új termékeket vezetünk be, amelyek napi szinten környezetbarát választást jelentenek.

Az Orkla a társadalmi felelősségvállalásra vonatkozó stratégiájában konkrét célokat tűzött ki 2025-ig.  A fenntartható fejlődés az üzleti élet új normája. Nagy norvég cégként az Orkla bizonyos felelősséggel tartozik és ennek fényében magára is vállalja a kezdeményezést az iparágunkon belül. Az Orkla weboldalán többet is megtudhatunk az Orkla fenntarthatóságra irányuló kezdeményezéseiről. Az éves jelentést a fenntarthatóságról szóló jelentéssel együtt lentebb lehet megtekinteni.

Táplálkozás és egészség

Az egészséges életmód elősegítése

Biztonságos termékek

Garancia a biztonságos ételekre az ellátási láncban

Az ellátási lánc fenntarthatósága

Fenntartható ellátási lánc kialakítása

Környezet

Ökölógiai lábnyomunk minimalizálása

Emberek és társadalom

Erős elkötelezettség a helyi fenntarthatóság iránt

2020-es éves jelentés

Az Orkla 2020-es éves jelentését, amely az Orkla fenntarthatóságról szóló jelentését is tartalmazza, 2021. március 19-án tették közzé.

Éves jelentés megtekintése