Search

Tanúsítványok

A termékek, az emberek és a környezet minősége, valamint az élelmiszerbiztonság garantálása kulcsfontosságú számunkra. A mi felelősségünk, hogy megfeleljünk az európai törvényeknek. Ennek érdekében különböző (előre be nem jelentett) felülvizsgálaton veszünk részt, és megszerezzük a hozzátartozó tanúsítványokat, ezzel is optimalizálva a munkafolyamatokat és az élelmiszerbiztonságot mind a termelési helyszíneken, mind pedig az irodában. A különböző, folyamatszintű minőségellenőrző rendszereken és tanúsítványokon kívül néhány terméktanúsítvánnyal is rendelkezünk. A tanúsítványainkat itt lehet letölteni.

BRC GS

BRC-tanúsítvánnyal (ez egy előre be nem jelentett felülvizsgálat) rendelkezünk, és megfelelünk a British Retail Consortium [Brit Kiskereskedelmi Konzorcium] és a Centraal Bureau Levensmiddelhandel [Központi Élelmiszerkereskedelmi Hivatal] által az élelmiszer-beszállítókkal szemben támasztott követelményeknek.

A BRC-tanúsítvány letöltése Sonneveld (Papendrecht) >

A BRC-tanúsítvány letöltése Sonneveld (Waddinxveen) >

A BRC-tanúsítvány letöltése Sonneveld (Duiven) >

OFSS

Az Orkla Food Safety Standard (OFSS) az élelmiszerbiztonság garantálásának alapköve, és egy magasszintű, egységes minőségi szintet jelent az Orkla (termelő) vállalatain belül.

Biotermékek

A Skal BIO-tanúsítványa garantálja biotermékeink (EKO) megbízhatóságát.

A BIO-tanúsítvány letöltése >

Riskplaza

A Riskplaza-Audit+ célja az összetevők élelmiszerbiztonságának garantálása, így a pékeknek már nem kell aggódnia az alapanyagok biztonságossága miatt.

A Sonneveld (Papendrecht) Riskplaza-tanúsítványának letöltése >

Halal-termékeink összhangban vannak az iszlám előírásokkal és alkalmasak muszlimok általi fogyasztásra.

A Halal-tanúsítvány letöltése >

Az élelmiszerek kosher legyártását külön kérésre tudjuk vállalni.

A Kosher-tanúsítvány letöltése >

Rendszereinket a Mass Balance (MB) és a Segregated (SG) minősítette. A Sonneveld pálmaolajat tartalmazó termékei kizárólag az elérhető legnívósabb fenntartható pálmaolajat tartalmazzák, és a terméknév mögött szereplő kiegészítés alapján ismerhetők fel: RSPO-SG vagy RSPO-MB.

Az RSPO-tanúsítvány letöltése >

Scroll to Top