Tanúsítványok

A termékek, az emberek és a környezet minősége, valamint az élelmiszerbiztonság garantálása kulcsfontosságú számunkra. A mi felelősségünk, hogy megfeleljünk az európai törvényeknek. Ennek érdekében különböző (előre be nem jelentett) felülvizsgálatokon veszünk részt, és megszerezzük az ezekhez tartozó tanúsítványokat, ezzel is optimalizálva a munkafolyamatokat és az élelmiszerbiztonságot mind a termelési helyszíneken, mind pedig az irodában. A különböző, folyamatszintű minőségellenőrző rendszereken és tanúsítványokon kívül néhány terméktanúsítvánnyal is rendelkezünk. A tanúsítványainkat itt lehet letölteni.

BRC

BRC-tanúsítvánnyal (ez egy előre be nem jelentett felülvizsgálat) rendelkezünk, és megfelelünk a British Retail Consortium [Brit Kiskereskedelmi Konzorcium] és a Centraal Bureau Levensmiddelhandel [Központi Élelmiszerkereskedelmi Hivatal] által az élelmiszer-beszállítókkal szemben támasztott követelményeknek.

Töltse le a CREDIN PL BRC tanúsítványát

Töltse le a CREDIN A/S BRC tanúsítványát

Töltse le a Sonneveld B.V. BRC tanúsítványát

OFSS

Az Orkla Food Safety Standard (OFSS) az élelmiszerbiztonság garantálásának alapköve, és egy magasszintű, egységes minőségi szintet jelent az Orkla (termelő) vállalatain belül.

Biotermékek

A Skal BIO-tanúsítványa garantálja biotermékeink (EKO) megbízhatóságát.

Töltse le a Sonneveld B. V. BIO tanúsítványát

IFS

Az IFS tanúsítvány élelmiszerbiztonsági tanúsítványunk, igazolja az élelmiszer-ipari termékek és a gyártási folyamatok biztonságát és minőségét.

Töltse le az OFI Románia IFS tanúsítványát

Halal

Halal-termékeink összhangban vannak az iszlám előírásokkal, a Halal International Control felügyelete alatt állítjuk elő őket, és alkalmasak muszlimok általi fogyasztásra.

Töltse le a Sonneveld B.V. Halal tanúsítványát

Kosher

Az élelmiszerek kosher legyártását külön kérésre tudjuk vállalni. Mindez az Orthodox Union felügyelete mellett történik

RSPO

Rendszereinket a Mass Balance (MB) és a Segregated (SG) minősítette. A Sonneveld pálmaolajat tartalmazó termékei kizárólag az elérhető legnívósabb fenntartható pálmaolajat tartalmazzák, és a terméknév mögött szereplő kiegészítés alapján ismerhetők fel: RSPO-SG vagy RSPO-MB.

Töltse le a Sonneveld B.V. RSPO-tanúsítványát

HACCP tanúsítvány

Cégünk Magyarországon HACCP rendszert működtet hogy az élelmiszer biztonságot minden esetben garantálni tudjuk.

Töltse le HACCP tanúsítványunkat