Kalács (PROSON FRUTTI, PROSON BOURGUNDY, ANTI MOULD)

Bekijk het recept voor Kalács 1

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

Recept

  • Dagasztási vízhőmérséklet: 22-24 °C
  • Keverés: 3 perc lassú, 1-2 perc gyors
  • Tésztahõmérséklet: 24-28 °C
  • Érési idő: 20 perc
  • Pihentetés: 5-10 perc
  • Kelesztési idő: 30-60 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 37 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 70-75 %
  • Vetési hőmérséklet: 210-220 °C
  • Sütési hőmérséklet: 190-200 °C
  • Sütési idő: 35-40 perc

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top