Skip to content
Select your country
Termékek
Receptek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Menu
Termékek
Receptek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Search
Search
Sonneveld
>
Receptek
>
Baltazár Malt kenyér
Baltazár Malt kenyér
Bekijk het recept voor Baltazár Malt kenyér
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
1000
g - 100%
BL-80 liszt
400
g - 40%
Napraforgómag
50
g - 5%
Élesztő
1900
g - 190%
Víz (kb. 50 °C)
1000
g - 100%
Baltazar Malt kenyér keverék
Recept
Kb. 2 perc lassú, majd kb. 10 perc gyors
Érési idő: 20 perc
Tésztahõmérséklet: 30-35 °C
Feladási tömeg: 800 g
Kelesztés: kb. 30 perc
Dekoráció: Magkeverék vagy rozsliszt
Vetési hőmérséklet: 240 °C (vetéskor gőzöljük)
Sütés: 220 °C-on 40-55 perc
Nyomtatás
Megosztás
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top
Scroll to Top
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Menu
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Termékek
Receptek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Menu
Termékek
Receptek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier