Zsemle (SONPLUS DÖNCI)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Zsemle (Sonplus Dönci)

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-55 liszt
  • 500 g - 5% Élesztő
  • 180 g - 1.8%
  • 30 g - 0.3% SONPLUS DÖNCI
  • 5000 g - 50% Víz

Recept

Dagasztási vízhőmérséklet: 22-26 °C

Keverés: 2 lassú - 4-5 gyors

Tésztahõmérséklet: 24-30 °C

Érési idő: 20 perc

Feladási tömeg: 68 g

Pihentetés: 5-10 perc

Kelesztési idő: 60 perc

Kelesztési hőmérséklet: 37 °C

Kelesztő relatív páratartalma: 70 %

Vetési hőmérséklet: 240-260 °C

Sütési hőmérséklet: 240-260 °C

Sütési idő: 10-14 perc