Zsemle (SONPLUS DÖNCI)
Bekijk het recept voor Zsemle 1
Összetevők
- 10000 g - 100% BL-55 liszt
- 500 g - 5% Élesztő
- 180 g - 1.8% Só
- 30 g - 0.3% SONPLUS DÖNCI
- 5000 g - 50% Víz
Dagasztási vízhőmérséklet: 22-26 °C
Keverés: 2 lassú - 4-5 gyors
Tésztahõmérséklet: 24-30 °C
Érési idő: 20 perc
Feladási tömeg: 68 g
Pihentetés: 5-10 perc
Kelesztési idő: 60 perc
Kelesztési hőmérséklet: 37 °C
Kelesztő relatív páratartalma: 70 %
Vetési hőmérséklet: 240-260 °C
Sütési hőmérséklet: 240-260 °C
Sütési idő: 10-14 perc