Fehér kenyér (SONPLUS FOX)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Fehér kenyér (SONPLUS FOX)

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-80 liszt
  • 200 g - 2% Élesztő
  • 180 g - 1,8%
  • 30 g - 0,3% SONPLUS FOX
  • 5000 g - 50% Víz

Recept

Dagasztási vízhőmérséklet: 22-28 °C

Keverés: 2 lassú - 4-5 gyors

Tésztahõmérséklet: 24-30 °C

Érési idő: 20 perc

Feladási tömeg: 580 g

Pihentetés: 10-15 perc

Kelesztési idő: 50-60 perc

Kelesztési hőmérséklet: 37 °C

Kelesztő relatív páratartalma: 70 %

Vetési hőmérséklet: 200-210 °C

Sütési hőmérséklet: 190-200 °C

Sütési idő: 35-40 perc

Dekoráció: Felületi vágás