Diós tekercs

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Diós tekercs (PROSON LUXE AU BEURRE, DIÓ TÖLTELÉK 41%)

Hozzávalók felsorolása

Tészta

  • 1000 g - 100% BL-55 Liszt
  • 150 g - 15% PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
  • 100 g - 10% Margarin
  • 100 g - 10% Cukor
  • 50 g -5% Élesztő
  • 15 g -1,5%
  • 450 g - 45% Víz

Töltelék

Recept

Dagasztás: kb. 2 perc lassú, kb. 5 perc gyors
Tészta érési idő: kb. 10 perc
Feladási súly: 200 g

Feldolgozás: Lappá nyújtjuk a tésztát, megkenjük a bekevert dió töltelékkel és feltekerjük.

Kelesztés: kb. 45-50 perc 35 fokon, 75%-os páratartalommal.

Sütés: 190-200 fokon, kb. 20-24 perc, gőzmentes sütőtérben.

(A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)