Diós tekercs
Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Diós tekercs (PROSON LUXE AU BEURRE, DIÓ TÖLTELÉK 41%)
Tészta
- 1000 g - 100% BL-55 Liszt
- 150 g - 15% Proson Lux
- 100 g - 10% Margarin
- 100 g - 10% Cukor
- 50 g -5% Élesztő
- 15 g -1,5% Só
- 450 g - 45% Víz
Dagasztás: kb. 2 perc lassú, kb. 5 perc gyors
Tészta érési idő: kb. 10 perc
Feladási súly: 200 g
Feldolgozás: Lappá nyújtjuk a tésztát, megkenjük a bekevert dió töltelékkel és feltekerjük.
Kelesztés: kb. 45-50 perc 35 fokon, 75%-os páratartalommal.
Sütés: 190-200 fokon, kb. 20-24 perc, gőzmentes sütőtérben.
(A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)