Go Back Email Link
logo

Diós tekercs

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Diós tekercs (PROSON LUXE AU BEURRE, DIÓ TÖLTELÉK 41%)

Hozzávalók felsorolása

Tészta

  • 1000 g - 100% BL-55 Liszt
  • 150 g - 15% Proson Lux
  • 100 g - 10% Margarin
  • 100 g - 10% Cukor
  • 50 g -5% Élesztő
  • 15 g -1,5%
  • 450 g - 45% Víz

Töltelék

Recept

  • Dagasztás: kb. 2 perc lassú, kb. 5 perc gyors
    Tészta érési idő: kb. 10 perc
    Feladási súly: 200 g
  • Feldolgozás: Lappá nyújtjuk a tésztát, megkenjük a bekevert dió töltelékkel és feltekerjük.
  • Kelesztés: kb. 45-50 perc 35 fokon, 75%-os páratartalommal.
  • Sütés: 190-200 fokon, kb. 20-24 perc, gőzmentes sütőtérben.
    (A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)