Baltazár Malt kenyér

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Baltazár Malt kenyér

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 1000 g - 100% BL-80 liszt
  • 400 g - 40% Napraforgómag
  • 50 g - 5% Élesztő
  • 1900 g - 190% Víz (kb. 50 °C)
  • 1000 g - 100% BALTAZÁR MALT

Recept

Kb. 2 perc lassú, majd kb. 10 perc gyors

Érési idő: 20 perc

Tésztahõmérséklet: 30-35 °C

Feladási tömeg: 800 g

Kelesztés: kb. 30 perc

Dekoráció: Magkeverék vagy rozsliszt

Vetési hőmérséklet: 240 °C (vetéskor gőzöljük)

Sütés: 220 °C-on 40-55 perc