Szénhirdátcsökkentett kalács

Bekijk het recept voor Kalács 10

Hozzávalók felsorolása

Hozzávalók

  • 500 g - 50% BL-55 liszt
  • 500 g - 50% Sonfit Shapebaker Combi mix
  • 50 g - 5% Élesztő
  • 15 g - 1,5%
  • 50 g - 5% Sütőmargarin
  • 480 g - 48% Víz

Recept

  • Dagasztási idő: 5 perc lassú, 5 perc gyors hűtött vízzel.
  • Tésztahõmérséklet: 24 °C
  • Érési idő: 10 perc
  • Feldolgozás, formázás
  • Feladási tömeg: 280 gramm
  • Kelesztési idő: 35-60 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 36 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 70 %
  • Vetési hőmérséklet: 180-190 °C
  • Sütési hőmérséklet: 210 °C
  • Sütési idő: 26-30 perc

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top