Skip to content
Select your country
Termékek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Termékek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Search
Search
Search
Search
Sonneveld
>
Receptek
>
Szénhidrát csökkentett sötét cipó
Szénhidrát csökkentett sötét cipó
Bekijk het recept voor Szénhidrát csökkentett sötét cipó
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
640
g - 32%
Liszt BL-80
1360
g - 68%
SONFIT SHAPEBAKER BROWN MIX
50
g - 2,5%
Élesztő
1540
g - 77%
Víz
Recept
Keverés: 5 perc lassú, 6 perc gyors
Érési idő: 20 perc
Feladási tömeg: 330 gramm
Feldolgozás: Igény szerint formázzuk
Kelesztés: 45-50 perc, 32°C, 80% relatív páratartalommal
Sütési hőmérséklet: 230-235°C, a végén 210-215°C, kevés gőzzel
Sütési idő: 35-40 perc
Nyomtatás
Megosztás
Scroll to Top
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Termékek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Termékek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier