Skip to content
Select your country
Termékek
Receptek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Menu
Termékek
Receptek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Search
Search
Sonneveld
>
Receptek
>
Szénhidrát csökkentett sötét cipó
Szénhidrát csökkentett sötét cipó
Bekijk het recept voor Szénhidrát csökkentett sötét cipó
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
640
g - 32%
Liszt BL-80
1360
g - 68%
SONFIT SHAPEBAKER BROWN MIX
50
g - 2,5%
Élesztő
1540
g - 77%
Víz
Recept
Keverés: 5 perc lassú, 6 perc gyors
Érési idő: 20 perc
Feladási tömeg: 330 gramm
Feldolgozás: Igény szerint formázzuk
Kelesztés: 45-50 perc, 32°C, 80% relatív páratartalommal
Sütési hőmérséklet: 230-235°C, a végén 210-215°C, kevés gőzzel
Sütési idő: 35-40 perc
Nyomtatás
Megosztás
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top
Scroll to Top
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Menu
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Termékek
Receptek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Menu
Termékek
Receptek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier