Négymagvas toast kenyér
Bekijk het recept voor Négymagvas toast kenyér
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 4100 g - 60% BL-55 liszt
- 2750 g - 40% RL-60 liszt
- 340 g - 5% Élesztő
- 340 g - 5% CREDI Fűszeres magkeverék
- 210 g - 2% Fermenson Multi
- 210 g - 3% PROSON PRESTIGE
- 140 g - 2% Só
- 50 g - 0,7% SONPLUS SUPER FINES 2
- 20 g - 0,3% ANTI MOULD
- 3840 g - 56% Víz
Recept
- Keverés: 3 perc lassú, 6 perc gyors
- Érési idő: 20 perc
- Feladási tömeg: 580 gramm
- Formázás: Gömbölyítjük, hengereket formázunk belőle és toast formába tesszük.
- Kelesztő relatív páratartalma: 80%
- Kelesztési hőmérséklet: 36 °C
- Kelesztési idő: 45-55 perc
- Vetési hőmérséklet: 230 °C, gőzzel telített légtérben.
- Sütési hőmérséklet: 210 °C
- Sütési idő: 35-39 perc