Go Back Email Link
logo

Négymagvas toast kenyér

Bekijk het recept voor Négymagvas toast kenyér

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 4100 g - 60% BL-55 liszt
  • 2750 g - 40% RL-60 liszt
  • 340 g - 5% Élesztő
  • 340 g - 5% CREDI Fűszeres magkeverék
  • 210 g - 2% Fermenson Multi
  • 210 g - 3% PROSON PRESTIGE
  • 140 g - 2%
  • 50 g - 0,7% SONPLUS SUPER FINES 2
  • 20 g - 0,3% ANTI MOULD
  • 3840 g - 56% Víz

Recept

  • Keverés: 3 perc lassú, 6 perc gyors
  • Érési idő: 20 perc
  • Feladási tömeg: 580 gramm
  • Formázás: Gömbölyítjük, hengereket formázunk belőle és toast formába tesszük.
  • Kelesztő relatív páratartalma: 80%
  • Kelesztési hőmérséklet: 36 °C
  • Kelesztési idő: 45-55 perc
  • Vetési hőmérséklet: 230 °C, gőzzel telített légtérben.
  • Sütési hőmérséklet: 210 °C
  • Sütési idő: 35-39 perc