Mazsolás bolino

Bekijk het recept voor Mazsolás bolino

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 1000 g - 100% BL-55 liszt
  • 2000 g - 200% Bolino
  • 500 g - 50% Tojás
  • 250 g - 25% Mazsola
  • 780 g - 78% Víz

Recept

  • Keverés: 3 perc lassú, 5 perc gyors
  • Pihentetés: 10 perc
  • Feladási tömeg: 380 gramm
  • A tésztát kimérjük, gömbölyítjük, majd kereszt alakban bevágjuk. Ezután sütőlemezre rakjuk és papírkarikát teszünk köré.
  • Kelesztés: nincs
  • Sütés: gőz nélkül
  • Sütési hőmérséklet: 180-190 °C
  • Sütési idő: 30-35 perc

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top