Gluténmentes baguette

Bekijk het recept voor Gluténmentes baguette

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

Recept

  • Gyúrás: 2 perc lassú, majd kb. 3 perc gyors fokozaton
  • Tésztahõmérséklet: 26-28°C
  • Feladási tömeg: 400 gramm
  • Feldolgozás: Formázás, kelesztés előtt enyhén vágjuk meg
  • Kelesztési idő: 40-50 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 34°C
  • Vetési hőmérséklet: 250°C, vetéskor gőzöljük
  • Sütési hőmérséklet: 200°C
  • Sütési idő: 20-22 perc

Kiegészítő információk

Különböző magvakat hozzáadva változatos termékeket készíthetünk

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top
Scroll to Top