Gluténmentes baguette

Bekijk het recept voor Gluténmentes baguette

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

Recept

  • Gyúrás: 2 perc lassú, majd kb. 3 perc gyors fokozaton
  • Tésztahõmérséklet: 26-28°C
  • Feladási tömeg: 400 gramm
  • Feldolgozás: Formázás, kelesztés előtt enyhén vágjuk meg
  • Kelesztési idő: 40-50 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 34°C
  • Vetési hőmérséklet: 250°C, vetéskor gőzöljük
  • Sütési hőmérséklet: 200°C
  • Sütési idő: 20-22 perc

Kiegészítő információk

Különböző magvakat hozzáadva változatos termékeket készíthetünk

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top