Search

Szendvics Baguette (Fermenson Multi, Sonplus Dönci)

A receptben feltüntetett mennyiség 12 db 90 g-os termék elkészítésére vonatkozik.

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 1000 g Búzaliszt BL 55 - 100 %
  • 50 g Sütőélesztő - 5 %
  • 30 g Sütőmargarin - 3 %
  • 40 g Fermenson Multi - 4 %
  • 20 g Kristálycukor - 2 %
  • 20 g - 2 %
  • 3 g Sonplus Dönci - 0,3 %
  • 520 g Víz - 52 %
Keverje össze a hozzávalókat. 
Dagasztási idő: 3+4 perc
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Tészta érési ideje: 15-20 perc
Tészta kelesztési ideje: 40-45 perc
Kelesztő hőmérséklet: 29-31°C
Sütési hőmérséklet: 200-220°C
Sütési idő: 14-16 perc
A bedagasztott tésztát az érési idő elteltével 3,00 kg -os darabokra mérje, gömbölyítse fel és pihentesse majd 30 -as osztógéppel ossza fel.
Ezután kiflisodrógépen engedje le és az így kapott tésztát formaleválasztóval lefújt begattes lemezre tegye és kelessze. 
A 3/4 -ig megkelt termék felületét vágással díszítse, majd rövid ideig kelessze.
A megkelt terméket gőzzel telített légtérben süsse készre. 

Megosztás

Scroll to Top