Fehér kenyér (SONPLUS FOX)

Bekijk het recept voor Fehér kenyér 3

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-80 liszt
  • 200 g - 2% Élesztő
  • 180 g - 1,8%
  • 30 g - 0,3% SONPLUS FOX
  • 5000 g - 50% Víz

Recept

  • Dagasztási vízhőmérséklet: 22-28 °C
  • Keverés: 2 lassú - 4-5 gyors
  • Tésztahõmérséklet: 24-30 °C
  • Érési idő: 20 perc
  • Feladási tömeg: 580 g
  • Pihentetés: 10-15 perc
  • Kelesztési idő: 50-60 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 37 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 70 %
  • Vetési hőmérséklet: 200-210 °C
  • Sütési hőmérséklet: 190-200 °C
  • Sütési idő: 35-40 perc
  • Dekoráció: Felületi vágás

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top