Epres Vitaminka szelet

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Epres Vitaminka szelet (Ciasto Vitaminka, Credi Epres Glaze)

Hozzávalók felsorolása

Vitaminka alap

Töltelék

  • 1000 g Fagyasztott eper
  • 1,5 g Piros ételfesték vízben oldva
  • 2000 g Növényi tejszínhab

Díszítés

Recept

  • Keverjük össze a tészta összetevőket (4 perc lassú fokozaton).
  • Öntsük 60 * 40 cm sütőkeretbe. Süssük meg a piskótát.
  • Sütési hőmérséklet: 170-180 °C, sütési idő: kb. 18 perc.
  • Ha meghűlt a piskótát töltő keretbe tesszük és az összeállított tölteléket rákenjük. Hűtőben fixáljuk.
    A megdermedt töltelékre ráhelyezzük a felületi díszítő anyagot. 12 órán át hűtőben tároljuk szeletelés előtt.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top
Scroll to Top