Epres Vitaminka szelet

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Epres Vitaminka szelet (Ciasto Vitaminka, Credi Epres Glaze)

Hozzávalók felsorolása

Vitaminka alap

Töltelék

  • 1000 g Fagyasztott eper
  • 1,5 g Piros ételfesték vízben oldva
  • 2000 g Növényi tejszínhab

Díszítés

Recept

  • Keverjük össze a tészta összetevőket (4 perc lassú fokozaton).
  • Öntsük 60 * 40 cm sütőkeretbe. Süssük meg a piskótát.
  • Sütési hőmérséklet: 170-180 °C, sütési idő: kb. 18 perc.
  • Ha meghűlt a piskótát töltő keretbe tesszük és az összeállított tölteléket rákenjük. Hűtőben fixáljuk.
    A megdermedt töltelékre ráhelyezzük a felületi díszítő anyagot. 12 órán át hűtőben tároljuk szeletelés előtt.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top