Epres Vitaminka szelet
Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Epres Vitaminka szelet (Ciasto Vitaminka, Credi Epres Glaze)
Töltelék
- 1000 g Fagyasztott eper
- 1,5 g Piros ételfesték vízben oldva
- 2000 g Növényi tejszínhab
Keverjük össze a tészta összetevőket (4 perc lassú fokozaton).
Öntsük 60 * 40 cm sütőkeretbe. Süssük meg a piskótát.
Sütési hőmérséklet: 170-180 °C, sütési idő: kb. 18 perc.
Ha meghűlt a piskótát töltő keretbe tesszük és az összeállított tölteléket rákenjük. Hűtőben fixáljuk.
A megdermedt töltelékre ráhelyezzük a felületi díszítő anyagot. 12 órán át hűtőben tároljuk szeletelés előtt.