Rusztikus kenyér

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Rusztikus kenyér (PROSON RUSTIC)

Hozzávalók felsorolása

  • 850 G BL-55 Liszt
  • 150 g RL-90 liszt
  • 40 g PROSON RUSTIC
  • 10 g Élesztő
  • 18 g
  • 620 g Víz

Recept

Az alapanyagokból 3 perc lassú, 5 perc gyors fokozaton tésztát dagasztunk, 5 percig érni hagyjuk.

650 gramm-ra feladjuk és tetszés szerint formázzuk.

A termékeket 50 percig kelesztjük. Sütés előtt bemettszük.

A megkelt termékeket, gőzzel telített sütőben, 210°C-on, 30-32 perc alatt készre sütjük.

(A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)