Proson Frutti alaprecept (PROSON FRUTTI)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Proson Frutti alaprecept (PROSON FRUTTI)

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-55 liszt
  • 1500 g - 15% Cukor
  • 1000 g - 10% PROSON FRUTTI RSPO-SG
  • 500 g - 5% Élesztő
  • 150 g - 1,5%
  • 4800 g - 48% Víz

Recept

Dagasztási vízhőmérséklet: 26 °C

Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors

Tésztahõmérséklet: 28 °C

Érési idő: 15 perc

Feladási tömeg: 280 gramm

Pihentetés: 10 perc

Kelesztési idő: 35-40 perc

Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C

Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %

Vetési hőmérséklet: 220 °C

Sütési hőmérséklet: 190-200 °C, száraz légtérben

Sütési idő: 20-25 perc

Díszítési tanács

Kalácsfény