Proson Freeze alaprecept (PROSON FREEZE)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Proson Freeze alaprecept (PROSON FREEZE)

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-80 liszt
  • 300 g - 3% Élesztő
  • 180 g - 1,8%
  • 100 g - 1% Cukor
  • 100 g - 1% PROSON FREEZE RSPO-SG
  • 5000 g - 50% Víz

Recept

Dagasztási vízhőmérséklet: 26 °C

Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors

Tésztahõmérséklet: 28 °C

Érési idő: 20 perc

Feladási tömeg: 280 gramm

Pihentetés: 10 perc

Kelesztési idő: 40 perc

Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C

Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %

Vetési hőmérséklet: 240 °C

Sütési hőmérséklet: 220 °C

Sütési idő: 20-25 perc