Pizzás baconos nasi

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Pizzás baconos nasi

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 35550 g - 100% BL-55 liszt
  • 3550 g - 10% Levelesmix sós
  • 1800 g - 3% Élesztő
  • 21200 g - 60% Víz

Hajtogatáshoz (tésztára számít)

  • 10400 g - 15% Leveles margarin

Töltelék

Recept

Keverés: 3 perc lassú, 5 perc gyors

Érési idő: 20 perc

Az alaptésztával és a leveles margarinnal 3 szimpla hajtást végzünk. A behajtogatott tésztát 3 mm-es téglalappá nyújtjuk, majd a tészta 3/4 részére rákenjük a tölteléket és szimpla hajtással összehajtjuk. Majd sajttal és a magkeverékkel megszórjuk, felszeleteljük és megcsavarjuk.

Kelesztő relatív páratartalma: 80%

Kelesztési hőmérséklet: 36 °C

Kelesztési idő: 30-40 perc

Sütési hőmérséklet: 210 °C

Sütési idő: 13-15 perc