Magvas kenyér (VITASON MULTI 10 MAGDUSKA)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Magvas kenyér (VITASON MULTI 10 MAGDUSKA)

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

Recept

Dagasztási vízhőmérséklet: 22-26

Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors

Tésztahõmérséklet: 26-30 °C

Érési idő: 10-15 perc

Feladási tömeg: 280 gramm

Pihentetés: 5-10 perc

Kelesztési idő: 35-60 perc

Kelesztési hőmérséklet: 36 °C

Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %

Vetési hőmérséklet: 210-220 °C

Sütési hőmérséklet: 190-200 °C

Sütési idő: 25-30 perc

Díszítési tanács

Rozsliszt, tigrismix, felületi vágás