Kézműves magvas kenyér

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Kézműves magvas kenyér (CREDI KÉZMŰVES MAGVAS)

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 25 g - 2,5%
  • 60 g - 6% Növényi olaj
  • 80 g - 8% Természetes méz
  • 200 g - 20% Napraforgómag
  • 900 g - 90% Víz (langyos)
  • 1000 g - 100% KÉZMŰVES MAGVAS KEVERÉK

Recept

Keverjük össze a hozzávalókat, míg megfelelő tészta állagot kapunk, 2 perc lassú fokozaton

Feladási tömeg: 550 g

Érési idő: 90-120 perc. Érés közben locsolgassuk meg vízzel

Sütési hőmérséklet: 180 °C, gőz nélküli sütőtérben

Sütési idő: kb. 60 perc, + 10 perc szárítás