Kalács (FERMENSON MULTI, SONPLUS SPRAY)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Kalács (FERMENSON MULTI 4%, SONPLUS SPRAY).

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-55 liszt
  • 1200 g - 12% Cukor
  • 200 g - 2% FERMENSON MULTI 4%
  • 1000 g - 10% SONPLUS SPRAY -1/5
  • 500 g - 5% Élesztő
  • 200 g - 2% Tojáspor
  • 120 g - 1,2%
  • 5200 g - 52% Víz

Recept

Dagasztási vízhőmérséklet: 22-26 °C

Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors

Tésztahõmérséklet: 26-30 °C

Érési idő: 10-15 perc

Pihentetés: 5-10 perc

Kelesztési idő: 35-60 perc

Kelesztés a tálban: 36°C

Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %

Vetési hőmérséklet: 210-220 °C

Sütési hőmérséklet: 190-200 °C

Sütési idő: 25-30 perc