Dán cipó (VITASON DÁN ROZS)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Dán cipó (VITASON DÁN ROZS)

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 6000 g - 60% BL-55 Liszt
  • 4000 g - 40% RL-60 Liszt
  • 3000 g - 30% VITASON DEENS ROGGE (100%)
  • 500 g - 5% Élesztő
  • 200 g - 2%
  • 5600 g - 56% Víz
  • Sondekor

Recept

Keverés: 3 perc lassú, 6 perc gyors

Érési idő: 20 perc

Tésztahõmérséklet: 30 ˚C

Feladási tömeg: 580 gramm

Kelesztési idő: 45-55 perc

Kelesztési hőmérséklet: 36 ˚C

Kelesztő relatív páratartalma: 80 %

Vetési hőmérséklet: 230 ˚C

Sütési hőmérséklet: 200 ˚C

Sütési idő: 32-35 perc

Díszítési tanács

Gömbölyítés után magkeverékben megforgatjuk.