Sonplus-donci-termekek

Zsemle (SONPLUS DÖNCI)

Bekijk het recept voor Zsemle 1

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-55 liszt
  • 500 g - 5% Élesztő
  • 180 g - 1.8%
  • 30 g - 0.3% SONPLUS DÖNCI
  • 5000 g - 50% Víz

Recept

  • Dagasztási vízhőmérséklet: 22-26 °C
  • Keverés: 2 lassú - 4-5 gyors
  • Tésztahõmérséklet: 24-30 °C
  • Érési idő: 20 perc
  • Feladási tömeg: 68 g
  • Pihentetés: 5-10 perc
  • Kelesztési idő: 60 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 37 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 70 %
  • Vetési hőmérséklet: 240-260 °C
  • Sütési hőmérséklet: 240-260 °C
  • Sütési idő: 10-14 perc

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top