Victor Klasszik

Bekijk het recept voor Victor Klasszik

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

Recept

  • Keverés: Gyúrjuk össze a tésztát a sima, megfelelő állag eléréséig. Adjuk hozzá a víz kb. 60%-át az elején folyamatos keverés mellett. Majd adjuk hozzá lassan a maradék vizet is, folyamatos keverés mellett. Keverési idő: 5 perc lassú fokozaton, 7 perc gyors fokozaton.
  • Tésztahõmérséklet: 26-27 °C
  • Kelesztési idő: 20 perc
  • Feladási tömeg: 2400 g / 30 db
  • Formázás: Formázzunk kb 30 cm hosszú rudakat a tészta darabokból, nedvesítsük vízzel és szórjuk meg az Olivka magkeverékkel.
  • Kelesztési idő: kb. 20 perc
  • Sütési hőmérséklet: 240-220 °C (gőz miközben tesszük be a kemencébe)
  • Sütési idő: kb. 15 perc

Kiegészítő információk

Díszítési tanács: Olivka magkeverék

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top