Tiroli kenyér

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Tiroli kenyér (CREDI TIROLI MIX)

Hozzávalók felsorolása

  • 1000 g -100% Credi Tiroli mix
  • 500 g - 50% BL-80 Liszt
  • 500 g - 50% RL-90 Rozsliszt
  • 30 g - 3% Élesztő
  • 1200 g - 120% Víz

Recept

  • Keverési idő: kb. 8 perc lassú, majd kb. 2 perc gyors
    Tészta hőmérséklete: 26-28 °C
  • Tészta érési idő: 30 perc
    Feladási súly: 875g
    Tészta pihentetés: 5 perc
  • Feldolgozás: Gömbölyítés, sütő lemezre tétel
  • Kelesztés: 40 perc, félidőnél a tészták megfordítása
  • Sütési hőmérséklet: 265-210 °C
    Sütési idő: kb. 35 perc
    (A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top