Search

Rumos kakaós croissant

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Rumos kakaós croissant

Hozzávalók felsorolása

Tészta

  • 1000 g - 100% BL-55 Liszt
  • 150 g - 15% Proson Lux
  • 100 g - 10% Kristálycukor
  • 100 g - 10% Sütőmargarin
  • 50 g - 5% Élesztő
  • 15 g - 1,5%
  • 450 g - 45% Víz

Töltelék

Recept

  • Dagasztás: 3 perc lassú, 5 perc gyors.
    Tészta érési idő: 10 perc.
  • A Kakaós tölteléket a vízzel bekeverjük és az 1 cm vastagra kinyújtott tésztára rákenjük.
    Egy szimpla hajtást ráhajtunk majd kinyújtjuk 5 mm vastagra.
    Felvágjuk a kívánt méretre és croissantnak feltekerjük.
  • Kelesztés: 50 perc, 35 °C-on, 75%-os páratartalom mellett.
  • Sütés: 180-200 °C-on 14 perc gőzmentes sütőben.
    (A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)

Megosztás

Scroll to Top