Rumos kakaós croissant

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Rumos kakaós croissant

Hozzávalók felsorolása

Tészta

  • 1000 g - 100% BL-55 Liszt
  • 150 g - 15% Proson Lux
  • 100 g - 10% Kristálycukor
  • 100 g - 10% Sütőmargarin
  • 50 g - 5% Élesztő
  • 15 g - 1,5%
  • 450 g - 45% Víz

Töltelék

Recept

  • Dagasztás: 3 perc lassú, 5 perc gyors.
    Tészta érési idő: 10 perc.
  • A Kakaós tölteléket a vízzel bekeverjük és az 1 cm vastagra kinyújtott tésztára rákenjük.
    Egy szimpla hajtást ráhajtunk majd kinyújtjuk 5 mm vastagra.
    Felvágjuk a kívánt méretre és croissantnak feltekerjük.
  • Kelesztés: 50 perc, 35 °C-on, 75%-os páratartalom mellett.
  • Sütés: 180-200 °C-on 14 perc gőzmentes sütőben.
    (A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top