Skip to content
Select your country
Termékek
Receptek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Menu
Termékek
Receptek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Search
Search
Sonneveld
>
Receptek
>
Rozsos kenyér
Rozsos kenyér
Bekijk het recept voor Rozsos kenyér
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
600
g - 60%
BL-80 liszt
400
g - 40%
RL-90 liszt
400
g - 40%%
Vitason C.Zytnia
30
g - 3%
Élesztő
18
g - 1.8%
Só
680
g - 68%
Víz
Recept
Keverés: 3 perc lassú, 5 perc gyors
Érési idő: 20 perc
Feladási tömeg: 580 g
Kelesztési hőmérséklet: 36 °C
Kelesztő relatív páratartalma: 80%
Kelesztési idő: 45-55 perc
Vetési hőmérséklet: 230 °C
Sütési hőmérséklet: 210 °C
Sütési idő: 35-40 perc
Nyomtatás
Megosztás
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top
Scroll to Top
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Menu
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Termékek
Receptek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Menu
Termékek
Receptek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier