Rozsos kenyér

Bekijk het recept voor Rozsos kenyér

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 600 g - 60% BL-80 liszt
  • 400 g - 40% RL-90 liszt
  • 400 g - 40%% Vitason C.Zytnia
  • 30 g - 3% Élesztő
  • 18 g - 1.8%
  • 680 g - 68% Víz

Recept

  • Keverés: 3 perc lassú, 5 perc gyors
  • Érési idő: 20 perc
  • Feladási tömeg: 580 g
  • Kelesztési hőmérséklet: 36 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 80%
  • Kelesztési idő: 45-55 perc
  • Vetési hőmérséklet: 230 °C
  • Sütési hőmérséklet: 210 °C
  • Sütési idő: 35-40 perc

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top