Rozskenyér (Sonplus fines super 2)

Bekijk het recept voor Rozskenyér 1

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 6000 g - 60% BL-80 liszt
  • 4000 g - 40% RL-90 liszt
  • 250 g - 2,5% Élesztő
  • 200 g - 2%
  • 100 g - 1% Barna Extra
  • 60 g - 0,6% SONPLUS FINES SUPER 2
  • 5600 g - 56% Víz

Recept

  • Dagasztási vízhőmérséklet: 22-24 °C
  • Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
  • Tésztahõmérséklet: 24-28 °C
  • Érési idő: 20 perc
  • Feladási tömeg: 580 gramm
  • Pihentetés: 5-10 perc
  • Kelesztési idő: 30-60 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 37 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 70-75 %
  • Vetési hőmérséklet: 210-220 °C
  • Sütési hőmérséklet: 190-200 °C
  • Sütési idő: 35-40 perc

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top