Rozskenyér (PROSON VOLKOREN, SONPLUS FINES SUPER 2, BARNA EXTRA)

Bekijk het recept voor Rozskenyér 2

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 37800 g - 50% BL-80 liszt
  • 37800 g - 50% RL-60 liszt
  • 3780 g - 5% PROSON VOLKOREN RSPO-SG
  • 2250 g - 3% Élesztő
  • 2420 g - 2.5%
  • 750 g - 1% SONPLUS FINES SUPER 2
  • 370 g - 0.5% Barna Extra
  • 37800 g - 60% Víz

Recept

  • Keverés: 3 perc lassú, 5 perc gyors
  • Érési idő: 20 perc
  • Feladási tömeg: 0,6 kg
  • Kelesztési hőmérséklet: 36 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 80%
  • Kelesztési idő: 45-55 perc
  • Vetési hőmérséklet: 230 °C
  • Sütési hőmérséklet: 210 °C
  • Sütési idő: 35-40 perc

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top