Proson-volkoren-termekek

Proson Volkoren alaprecept (PROSON VOLKOREN)

Bekijk het recept voor Proson Volkoren alaprecept

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

Recept

  • Dagasztási vízhőmérséklet: 24-26 °C
  • Keverés: 2 per lassú, 4-5 perc gyors
  • Tésztahõmérséklet: 32 °C
  • Érési idő: 20 perc
  • Feladási tömeg: 580 gramm
  • Pihentetés: 5 perc
  • Kelesztési idő: 40-50 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
  • Vetési hőmérséklet: 230 °C
  • Sütési hőmérséklet: 210 °C
  • Sütési idő: 30-35 perc

Díszítési tanács

Felületi vágás

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top