Proson-freeze

Proson Freeze alaprecept (PROSON FREEZE)

Bekijk het recept voor Proson Freeze alaprecept

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-80 liszt
  • 300 g - 3% Élesztő
  • 180 g - 1,8%
  • 100 g - 1% Cukor
  • 100 g - 1% PROSON FREEZE RSPO-SG
  • 5000 g - 50% Víz

Recept

  • Dagasztási vízhőmérséklet: 26 °C
  • Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
  • Tésztahõmérséklet: 28 °C
  • Érési idő: 20 perc
  • Feladási tömeg: 280 gramm
  • Pihentetés: 10 perc
  • Kelesztési idő: 40 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
  • Vetési hőmérséklet: 240 °C
  • Sütési hőmérséklet: 220 °C
  • Sütési idő: 20-25 perc

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top