Proson-Bourgundy-termekek

Proson Bourgundy alaprecept (PROSON BOURGUNDY)

Bekijk het recept voor Proson Bourgundy alaprecept

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL 55 liszt
  • 400 g - 4% Élesztő
  • 300 g - 3% PROSON BOURGUNDY
  • 150 g - 1.5%
  • 5100 g - 51% Víz

Recept

  • Dagasztási vízhőmérséklet: 26 °C
  • Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
  • Tésztahõmérséklet: 26-28 °C
  • Érési idő: 20 perc
  • Feladási tömeg: 70 gramm
  • Pihentetés: 10 perc
  • Kelesztési idő: 35-40 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
  • Vetési hőmérséklet: 250 °C
  • Sütési hőmérséklet: 210-230 °C
  • Sütési idő: 10-13 perc

Díszítési tanács

Felületi vágás

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top