Pizzás csomó

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Pizzás csomó (CREDI PIZZA SZÓSZ ALAP, MILKY CRESCENT)

Hozzávalók felsorolása

Tészta

  • 1000 g - 100% BL-55 Liszt
  • 100 g - 10% Milky Crescent
  • 100 g -10% Margarin
  • 50 g -5% Élesztő
  • 500 g -50% Víz

Töltelék

Recept

  • Dagasztás: 2 perc lassú, 5 perc gyors
    Tészta érési idő: kb. 10 perc
  • Feldolgozás: A tésztát kinyújtjuk, megkenjük a bekevert pizza szósszal, félbehajtjuk és kinyújtjuk 3-4 mm vastagra. Párhuzamvágóval kb. 0,5 cm-s csíkokra felvágjuk. A kívánt mennyiségű szálból csomót formázunk, sütőlemezre vagy muffin formába helyezzük.
  • Kelesztés: kb. 30-35 perc 35 °C-on, 70%-os páratartalommal. Igény szerint díszíthetjük (bacon, sajt, stb.)
  • Sütés: 200-210 °C-on 8-10 perc.
    (A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top