Pizzás csomó

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Pizzás csomó (CREDI PIZZA SZÓSZ ALAP, MILKY CRESCENT)

Hozzávalók felsorolása

Tészta

  • 1000 g - 100% BL-55 Liszt
  • 100 g - 10% Milky Crescent
  • 100 g -10% Margarin
  • 50 g -5% Élesztő
  • 500 g -50% Víz

Töltelék

Recept

  • Dagasztás: 2 perc lassú, 5 perc gyors
    Tészta érési idő: kb. 10 perc
  • Feldolgozás: A tésztát kinyújtjuk, megkenjük a bekevert pizza szósszal, félbehajtjuk és kinyújtjuk 3-4 mm vastagra. Párhuzamvágóval kb. 0,5 cm-s csíkokra felvágjuk. A kívánt mennyiségű szálból csomót formázunk, sütőlemezre vagy muffin formába helyezzük.
  • Kelesztés: kb. 30-35 perc 35 °C-on, 70%-os páratartalommal. Igény szerint díszíthetjük (bacon, sajt, stb.)
  • Sütés: 200-210 °C-on 8-10 perc.
    (A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top
Scroll to Top