Pizzás csomó
Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Pizzás csomó (CREDI PIZZA SZÓSZ ALAP, MILKY CRESCENT)
Hozzávalók felsorolása
Tészta
- 1000 g - 100% BL-55 Liszt
- 100 g - 10% Milky Crescent
- 100 g -10% Margarin
- 50 g -5% Élesztő
- 500 g -50% Víz
Töltelék
- 150 g Credi Pizza szósz alap
- 250 g Víz
Recept
- Dagasztás: 2 perc lassú, 5 perc gyors
Tészta érési idő: kb. 10 perc - Feldolgozás: A tésztát kinyújtjuk, megkenjük a bekevert pizza szósszal, félbehajtjuk és kinyújtjuk 3-4 mm vastagra. Párhuzamvágóval kb. 0,5 cm-s csíkokra felvágjuk. A kívánt mennyiségű szálból csomót formázunk, sütőlemezre vagy muffin formába helyezzük.
- Kelesztés: kb. 30-35 perc 35 °C-on, 70%-os páratartalommal. Igény szerint díszíthetjük (bacon, sajt, stb.)
- Sütés: 200-210 °C-on 8-10 perc. (A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)