Pizzás baconos nasi

Bekijk het recept voor Pizzás baconos nasi

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 35550 g - 100% BL-55 liszt
  • 3550 g - 10% Levelesmix sós
  • 1800 g - 3% Élesztő
  • 21200 g - 60% Víz

Hajtogatáshoz (tésztára számít)

  • 10400 g - 15% Leveles margarin

Töltelék

  • 9600 g - 27% CREDI Pizza szósz alap
  • 1500 g - 1,5% Bacon szalonna (kockázva)
  • 3400 g - 9,7% Víz
  • 3000 g - 8,57% Sajt
  • 3000 g - 8,57% CREDI Fűszeres magkeverék

Recept

  • Keverés: 3 perc lassú, 5 perc gyors
  • Érési idő: 20 perc
  • Az alaptésztával és a leveles margarinnal 3 szimpla hajtást végzünk. A behajtogatott tésztát 3 mm-es téglalappá nyújtjuk, majd a tészta 3/4 részére rákenjük a tölteléket és szimpla hajtással összehajtjuk. Majd sajttal és a magkeverékkel megszórjuk, felszeleteljük és megcsavarjuk.
  • Kelesztő relatív páratartalma: 80%
  • Kelesztési hőmérséklet: 36 °C
  • Kelesztési idő: 30-40 perc
  • Sütési hőmérséklet: 210 °C
  • Sütési idő: 13-15 perc

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top