Panama szelet

Bekijk het recept voor Panama szelet

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 750 g - 100% CiASTO CHOCO
  • 300 g - 40% Étolaj
  • 280 g - 37% Egész tojás
  • 170 g - 23% Víz

Kávékrém

Recept

  • A nehézpiskóta összetevőit 2 percig krémkeverő lapáttal lassan keverjük, majd 2 db, sütőpapírral kibélelt, 60x20 cm-es keretbe kenjük.
  • Sütési hőmérséklet: 160-170°C
  • Sütési idő: 30-35 perc
  • A pikótát megkenjük a kávé ízű töltelékel. A hidegkrémport kikeverjük a vízzel, majd a kávé ízű töltelékkel. Ezután lazán elkeverjük a felvert növényi habbal. Az ízesített krémet rákenjük a piskótára és fésűkártyával mintázzuk.
  • Díszítés: A hűtőben állni hagyjuk két órát és szeletelés után tetszés szerint díszítjük.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top
Scroll to Top