Panama szelet
Bekijk het recept voor Panama szelet
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 750 g - 100% CiASTO CHOCO
- 300 g - 40% Étolaj
- 280 g - 37% Egész tojás
- 170 g - 23% Víz
Kávékrém
- 250 g CREDI Napóleon hidegkrémpor
- 100 g CREDI Kávé ízű töltelék
- 500 g Növényi tejszín
- 500 g Víz
Töltelék
- 300 g CREDI Kávé ízű töltelék
Recept
- A nehézpiskóta összetevőit 2 percig krémkeverő lapáttal lassan keverjük, majd 2 db, sütőpapírral kibélelt, 60x20 cm-es keretbe kenjük.
- Sütési hőmérséklet: 160-170°C
- Sütési idő: 30-35 perc
- A pikótát megkenjük a kávé ízű töltelékel. A hidegkrémport kikeverjük a vízzel, majd a kávé ízű töltelékkel. Ezután lazán elkeverjük a felvert növényi habbal. Az ízesített krémet rákenjük a piskótára és fésűkártyával mintázzuk.
- Díszítés: A hűtőben állni hagyjuk két órát és szeletelés után tetszés szerint díszítjük.