Panama szelet

Bekijk het recept voor Panama szelet

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 750 g - 100% CiASTO CHOCO
  • 300 g - 40% Étolaj
  • 280 g - 37% Egész tojás
  • 170 g - 23% Víz

Kávékrém

Recept

  • A nehézpiskóta összetevőit 2 percig krémkeverő lapáttal lassan keverjük, majd 2 db, sütőpapírral kibélelt, 60x20 cm-es keretbe kenjük.
  • Sütési hőmérséklet: 160-170°C
  • Sütési idő: 30-35 perc
  • A pikótát megkenjük a kávé ízű töltelékel. A hidegkrémport kikeverjük a vízzel, majd a kávé ízű töltelékkel. Ezután lazán elkeverjük a felvert növényi habbal. Az ízesített krémet rákenjük a piskótára és fésűkártyával mintázzuk.
  • Díszítés: A hűtőben állni hagyjuk két órát és szeletelés után tetszés szerint díszítjük.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top