VitaSon- Mediterranee-termekek

Mediterrán kenyér

Bekijk het recept voor Mediterrán kenyér

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-80 liszt
  • 3000 g - 30% VITASON MEDITERRANEE (50%)
  • 350 g - 3,5% Élesztő
  • 200 g - 2%
  • 50 g - 0,5% SONPLUS FINES SUPER 2
  • 5800 g - 58% Víz

Recept

  • Dagasztási vízhőmérséklet: 28 °C
  • Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
  • Tésztahõmérséklet: 28-30 °C
  • Érési idő: 25 perc
  • Feladási tömeg: 580 gramm
  • Pihentetés: 5 perc
  • Kelesztési idő: 50-60 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 38 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 88 %
  • Vetési hőmérséklet: 230-240 °C
  • Sütési hőmérséklet: 230 °C
  • Sütési idő: 22-25 °C

Díszítési tanács

Sajt, szezámmag

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top