Search
levelesmix-sos

Leveles tészta (LEVELESMIX SÓS)

Bekijk het recept voor Leveles tészta 2

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-55 liszt
  • 1500 g - 15% Levelesmix sós
  • 300 g - 3% Élesztő
  • 5500 g - 55% VÍz

Hajtogatáshoz (tésztára számít)

  • 3460 g - 20% Leveles margarin

Recept

  • Dagasztási vízhőmérséklet: 22-24 °C
  • Keverés: 3 perc lassú, 4-5 perc gyors
  • Tésztahõmérséklet: 24-26 °C
  • Érési idő: 30 perc
  • Feladási tömeg: 120 gramm
  • Pihentetés: 20 perc
  • Kelesztési idő: 45-50 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
  • Vetési hőmérséklet: 230 °C
  • Sütési hőmérséklet: 210-220 °C
  • Sütési idő: 15-22 perc

Megosztás

Scroll to Top