Search
Vitason-magduska

Lenmagvas kenyér

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Lenmagvas kenyér (VITASON LASLIE)

Hozzávalók felsorolása

  • 400 g - 40% BL-80 liszt
  • 600 g - 60% RL-190 liszt
  • 100 g - 10% VITASON LASLIE
  • 30 g - 3% Élesztő
  • 20 g - 2%
  • 560 g - 56% Víz

Felületre

Recept

  • Keverés: 3 perc lassú, 6 perc gyors
  • Érési idő: 20 perc
  • Feladási tömeg: 580 gramm
  • Formázás: Gömbölyítjük, majd a magkeverékben megforgatjuk és formába tesszük
  • Kelesztési hőmérséklet: 36 ˚C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 80%
  • Kelesztési idő: 45-55 perc
  • Vetési hőmérséklet: 230 ˚C, gőzzel telített légtér
  • Sütési hőmérséklet: 200 ˚C
  • Sütési idő: 32-35 perc
    (A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)

Megosztás

Scroll to Top