Vitason-magduska

Lenmagvas kenyér

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Lenmagvas kenyér (VITASON LASLIE)

Hozzávalók felsorolása

  • 400 g - 40% BL-80 liszt
  • 600 g - 60% RL-190 liszt
  • 100 g - 10% VITASON LASLIE
  • 30 g - 3% Élesztő
  • 20 g - 2%
  • 560 g - 56% Víz

Felületre

Recept

  • Keverés: 3 perc lassú, 6 perc gyors
  • Érési idő: 20 perc
  • Feladási tömeg: 580 gramm
  • Formázás: Gömbölyítjük, majd a magkeverékben megforgatjuk és formába tesszük
  • Kelesztési hőmérséklet: 36 ˚C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 80%
  • Kelesztési idő: 45-55 perc
  • Vetési hőmérséklet: 230 ˚C, gőzzel telített légtér
  • Sütési hőmérséklet: 200 ˚C
  • Sütési idő: 32-35 perc
    (A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top
Scroll to Top