Kelt fahéjas csiga

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Kelt fahéjas csiga (PROSON LUXE AU BEURRE)

Hozzávalók felsorolása

Tészta

  • 1000 g BL-55 liszt
  • 100 g Proson Lux
  • 100 g Margarin
  • 120 g Cukor
  • 50 g Élesztő
  • 20 g
  • 450 g Víz

Töltelék

Recept

  • Dagasztás: 3 perc lassú, 5 perc gyors.
  • Tészta érési idő: 10 perc.
  • Feldolgozás, töltsük meg és formázzuk szokás szerint.
  • Kelesztés: 50 perc, 35 °C-on, 75%-os páratartalom mellett.
  • Sütés: 200-190°C-on 12-14 perc gőzmentes sütőben.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top