Kalács (FERMENSON MULTI, SONPLUS SPRAY)

Bekijk het recept voor Kalács 9

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-55 liszt
  • 1200 g - 12% Cukor
  • 200 g - 2% FERMENSON MULTI
  • 1000 g - 10% SONPLUS SPRAY
  • 500 g - 5% Élesztő
  • 200 g - 2% Tojáspor
  • 120 g - 1,2%
  • 5200 g - 52% Víz

Recept

  • Dagasztási vízhőmérséklet: 22-26 °C
  • Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
  • Tésztahõmérséklet: 26-30 °C
  • Érési idő: 10-15 perc
  • Pihentetés: 5-10 perc
  • Kelesztési idő: 35-60 perc
  • Kelesztés a tálban: 36°C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
  • Vetési hőmérséklet: 210-220 °C
  • Sütési hőmérséklet: 190-200 °C
  • Sütési idő: 25-30 perc

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top