Japán szelet (CIASTO CHOCO)

Bekijk het recept voor Japán szelet 2

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 750 g - 100% CiASTO CHOCO
  • 340 g - 45% Étolaj
  • 300 g - 40% Tojás
  • 250 g - 33% Víz (langyos 30-35 °C)

Töltelék

Top krém

  • 40 g CREDI Top krém
  • 800 g Víz

Felületre

  • 2000 g CREDI Meggy Töltelek U 45%
  • 300 g Víz
  • 40 g Zselatin por

Recept

  • A nehézpiskóta összetevőit 1 percig krémkeverő lapáttal lassan keverjük, majd egy sütőpapírral kibélelt, 60x40 cm-es keretbe kenjük.
  • Sütési hőmérséklet: 170 °C
  • Sütési idő: kb. 20 perc
  • Feldolgozás: A CREDI Top krémet 6-7 perc alatt a vízzel felverjük. A margarint a túróval kikeverjük, majd az egészet összekeverjük a Top krémmel. A meleg zselatint összekeverjük a gyümölcstöltelékkel és félretesszük. A CREDI Natúr Fondot meleg vízzel simára keverjük és hozzáadjuk a bekevert túrós töltelékhez. Az egészet elterítjük a kerettel körbevett piskótán. A felületére rákenjük a zselatinos gyümölcstölteléket és gyengén beleforgatjuk (körkörös mozdulattal) a krémbe. 12 órát hagyjuk a hűtőben pihenni.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top