Japán szelet (CIASTO CHOCO)
Bekijk het recept voor Japán szelet 2
Stuks 0
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 750 g - 100% CiASTO CHOCO
- 340 g - 45% Étolaj
- 300 g - 40% Tojás
- 250 g - 33% Víz (langyos 30-35 °C)
Töltelék
- 2000 g Túró
- 800 g CREDI Natúr Fond
- 500 g Porcukor
- 300 g Margarin
- 800 g Víz
Top krém
- 40 g CREDI Top krém
- 800 g Víz
Felületre
- 2000 g CREDI Meggy Töltelek U 45%
- 300 g Víz
- 40 g Zselatin por
Recept
- A nehézpiskóta összetevőit 1 percig krémkeverő lapáttal lassan keverjük, majd egy sütőpapírral kibélelt, 60x40 cm-es keretbe kenjük.
- Sütési hőmérséklet: 170 °C
- Sütési idő: kb. 20 perc
- Feldolgozás: A CREDI Top krémet 6-7 perc alatt a vízzel felverjük. A margarint a túróval kikeverjük, majd az egészet összekeverjük a Top krémmel. A meleg zselatint összekeverjük a gyümölcstöltelékkel és félretesszük. A CREDI Natúr Fondot meleg vízzel simára keverjük és hozzáadjuk a bekevert túrós töltelékhez. Az egészet elterítjük a kerettel körbevett piskótán. A felületére rákenjük a zselatinos gyümölcstölteléket és gyengén beleforgatjuk (körkörös mozdulattal) a krémbe. 12 órát hagyjuk a hűtőben pihenni.