Fehér toast kenyér
Bekijk het recept voor Toast kenyér 1
Hozzávalók felsorolása
- 10000 g - 100% BL-80 liszt
- 300 g - 3% Élesztő
- 200 g - 2% Só
- 150 g - 1,5% Proson XS
- 70 g - 0,7% Sonplus Fines Super 2
- 100 g - 1% Sonextra Natural Preserve Soft
- 5000 g - 50% Víz
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 24-26 °C
Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors - Tésztahőmérséklet: 26-30 °C
Érési idő: 15 perc - Feladási tömeg: 580 gramm
Pihentetés: 10 perc - Kelesztési idő: 40 perc
Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C
Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 % - Vetési hőmérséklet: 220 °C
Sütési hőmérséklet: 210 °C
Sütési idő: 30-35 perc