Fánk (SOUPLESSE NATÚR)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Fánk (SOUPLESSE NATÚR, CREDI KRAFNE)

Hozzávalók felsorolása

Tészta

  • 400 g Credi Krafne
  • 2000 g BL-55 liszt
  • 120 g Étolaj
  • 100 g Élesztő
  • 1050 g Víz

Bevonó

Recept

  • Keverési idő: kb. 4 perc lassú és kb. 10 perc gyors fokozaton
    Tészta hőmérséklete: 26-28 °C
    Tészta érési idő: 5 perc
  • Feladási súly: 1650 g / 30 fánk
  • Kelesztés: 50 perc 35 °C-on 70%-os páratartalom mellett + 10 perc bőrösítés
  • Sütés: 3,5 perc (egyik oldal) +2,5 perc (másik oldal) + 1 perc egyik oldal
    170 °C-on
  • Díszítés: A kisült és kihűlt fánkokat Souplesse Natúr bevonóval félig kimártjuk.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top
Scroll to Top